Fethiye'de yaşayan biri olarak evet Fethiyeye gelmeyin çok kalabalık oluyor buna katılıyorum

Onun haricinde nasıl ki bodruma gelin yardımcı olayım diyorsunuz Fethiyeye gelmeden önce de kalınabilecek yemek yenilebilecek yerleri biz de size söyleyebilirdik hocam. Spontan takılmanın her zaman dezavantajları vardır. Ölüdeniz evet çok keşmekeş karmaşa doluyor yazın özellikle, Fethiyeyi bilip de ölüdenize giden var mıdır bilmiyorum zaten. Arkadaşın dediği gibi Fethiyeye giriş çıkış ücretli değil, Göcek dağına tırmanırken istersen tünelden geçersin 9tl bu da zorunlu değil ücretsiz yol da var. Kötü bir tecrübe yaşamışsınız sizin için üzüldüm hocam. Ama yaşadıklarınızın Fethiye ile veya belediye ile pek alakası yok

her yerde olduğu gibi Fethiyede de 20tlye de 70tlye de bira bulabilirsiniz. İlla ben halk plajına gideceğim diyorsanız tavsiyem Sarıgerme tarafı olur en azından geniş bir plajı var.
Arkadaşa katılıyorum.
Keşke hocam sorsaydınız bazı şeyleri burada açıklardık. Ölüdeniz ,hisarönü,ovacık tarafı genel olarak malesef çok pahalı bir yer(İngilizlere göre ayarlı fiyatlar ). Esnafıda çok düzgün olduğu söylenemez (tabi herkes için geçerli değil)
Ayrıca fiyatlar özellikle de otel fiyatları aylık olarak değişir turizm sektöründe bundan dolayı bayram tatili olması ve turizm tam ortası olmasından dolayı fiyatlar yüksektir. Sonbaharda fiyatlar düşmektedir.
Fethiye gelmeyi düşünenler için çok ucuz çok güzel denizi olan bir koy önereyim.Bu koyda işletme yok ,alışveriş yok ,hiç bir şey yok

herşey doğal çok uygun fiyata tatil yapabilirsiniz. Yiyeceğinizi getirebilirsiniz. Çadırınızı yanınıza alabilirsiniz.Koyun adı:
Darboğaz koyu
Ayrıca bu yaz sıcağında fethiye gelmek çok mantıklı değil gidin yaylalara daha güzel. Bir insan günde 4-5 kere üzerini mi değiştirir