Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam boş yapma. Önce edebini bil. Ben düzcedeyim o Adana’da. Uçakla gidip otobüsle dönmel zorundayım. Uçak 250 otobüs 130 TL oldu 480. 2 gün kalıyorum 150-150 300 TL öyle giriyorum 780. 250 tlde ıvır zıvırla gidiyor. Nabalım görüşmeyelim mi ? ne olduğunu bilmeden konuşma o yüzden. Kim saf kim değil biliyoruz. İmkan olsa aynı şehirde olurduk. Ama olamıyoruz. Sırf pandemi yüzünden 6 ay oldu görüşemedik. Ayda bir elbet görüşmeliydik. Ayrıca değil 1000 3000 gitsin para benim hocam. 10.000 de veririm. Ne birisine ağlamıyorum ne birisine muhtacım. Benim ödeyeceğim para sizi germesin
Şimdi canım benim sen ağzını topla 1.si.

2.si sen mesajda direk benim kız arkadaşımla görümem 1.000tl yazdığında farklı şehirlerde olduğunu kim anlayabilir? Sen mesajında belirtseydin farklı şehirlerdeyiz diye zaten durum anlaşılırdı, mesajını okuyan aynı şehirde olup görüştüğünüzde okadar para harcandığını düşünür. Senin paran beni germedi sen neden bukadar dert ettin içine banane senin hayatından genel bir yorum yaptım dert etme bukadar yav, ben mesaj yazdığımda belirtirsin biz farklı şehirlerdeyiz diye bende aa tamam onu bilmiyorduk deriz senin dediğin gibiyse 1000 1500 bandı zaten normal. Mesajında belirtmemişsin kim okusa bizim gibi düşünür, tahmin edemez yani farklı şehirlerdesin diye, genellikle çok lüks takıldığını düşünür.