Merhabalar arkadaşlar,
Site adresi (konuda herşeyi yazdım, son aşamaya geldiyseniz pm atarsanız telden iletebilirim)
Site için istenen fiyat: 200.000 TL. -> 150.000 TL. - 1 seferlik düşüş, daha altına tekliflerle gelmeyin lütfen, pazarlık vs.
Sitenin aylık getirisi: Aşağıda.
Sitenin açılış tarihi: Aralık 2019
Kategori, sitenin içeriği nedir: genel-haber (markalık domain)
Günlük hit sayısı: 10k-160k
Ziyaretçi kaynağı: Google.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği.
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
130 Haz 2020: ₺4.054,33
131 May 2020: ₺7.147,10
1-26 Temmuz: 4.300 TL. Bu ayı 5 civarı ile kapatacak muhtemeln.
Ortalama olarak günlük 200 tl civarı kazandırmaktadır. Yeri gelir 300 olur, yeri gelir 120 olur, o günkü çalışmanıza bağlı.
Anlık 10bini de gördüğü olmuştur, 1000i'de gördüğü olmuştur. Ara ara vereceğim taktiklerle istediğiniz an organik bir şekilde çat diye 1000 online'a vurduracaksınız siteyi.
İstediğiniz an günlük yüksek gelir elde edeceksiniz ama ciddi olarak bu işi yapmalısınız.
- Siteye açılan her konu neredeyse en çok okunan haberler'e düşmektedir ve Türkiye'nin sayılı lider siteleriyle yarışmaktadır. Eğer haber alanını biliyorsanız bu siteyi ciddi seviyelere getirebilirsiniz.
Örnek:
https://imgyukle.com/i/C4yNEn
Size en çok okunan haberler bölümüyle ilgili çok fazla bilgi verebilirim. Güncelliğin dışında sabit taban oluşturabilecek konularda yazdırıyorum ben.
Ona devam edebilir veya kendiniz yazabilirsiniz.
Kendi alanında bu seviyede güçlü olan ve iyi sıralama alan bir sitedir. Hiç dokunmasanız bile günlük sabit konuların sıralamasından ve ziyaretçilerinden dolayı 100tl kazandıracaktır.
Satma sebebim: Çok fazla elimde site var ve başka işlerim var. Site bu kadar güçlüyken istediğim şekilde ilgilenemiyorum ve çok moral bozuyor.
Eğer tek başınıza günlük 8-10 saatinizi ayırırsanız çok rahat bir şekilde günlük 500bin ziyaretçiyi geçebilirsiniz.
Eğer 3-4-5 kişilik bir ekibiniz var ise ciddi trafik ve gelire ulaşabilirsiniz. Mesela 1 saat içinde 5bin kişi sokabilecekken 2 alana dalmam lazım, ama 1'ini seçmek zorunda kalıyorum tek olduğum için.
Rica ediyorum site adını bilenler konuya açık olarak siteyi yazmasın.
Merak ettiğiniz tüm soruları sorabilirsiniz ama gereksiz yere lütfen vaktimizi almayalım karşılıklı olarak.
Not 1: 8 Temmuz biraz ilgi ile 363 TL. gelir ile kapamıştır. Not 1: 9 Temmuz biraz ilgi ile 400 TL. gelir ile kapamıştır.