botextra ya da bormarketi için bir şey sormak istiyorum
mybb sitemde kullanabilir miyim?
eklenti olarak mı yüklemem gerekiyor?
Evet kullanabilirsiniz. Hayır eklenti olarak değil. Entegrasyon dosyalarımızı sitenizin kurulu olduğu dizine eklemeniz yeterlidir.
Hayırlı satışlar. Anlamadığımdan soruyorum hocam yanlış anlamayın;
Botextra'dan farkı nedir bunun? İkisinde de yüzlerce bot var, ama Botextra süreli bu süresiz, üstelik Botmarketinde istediğimiz bot da ayrıca ekleniyor. Ben mi yanlış/eksik anladım acaba? Bir de satın alma kısmındaki tabloda BM-Bot satırında 1, 3, 5, 10, 20, 50 yazıyor. Bu sayılar, botları kullanabileceğimiz sitelerimiz sayısı mı? Anlamı ne yani baktım da bulamadım. Aydınlatırsanız sevinirim almayı düşünüyorum da.
Botextra: Tam otomatik bir sistemdir. Sistemimizde ekli olan tüm botları kullanma imkanına sahipsiniz.
Botmarketi: Manuel ve sınırlı sayıda bot kullanabileceğiz fakat Lisans süresi olmayan bir sistemdir.
BM-Bot kullanabileceğiniz bot sayısını belirtmektedir.
Sistemimize üye olup destek talebinde bulunarak demo alabilirsiniz.
Sistemler güzel ama detaylı açıklama bulunmuyor satın al butonu bulunmuyor giriş yaptığımda lisans al diyorum sunucu hatası alıyorum daha önce bi süre botextra kullanmıştım farkları tam olarak nedir ne değildir ikisi arasındaki avantaj dezavantajlar ve oyun kategorisindeki botlar stabil mi çalışan çalışmayan durumlar nedir acaba
Yukarıdaki 2. mesajımızda arasındaki farkı açıkladım. Sistemimizdeki tüm botları demo ile test ettikten sonra satın alabilirsiniz. Sistemimiz güncel olarak çalışmaktadır.
sormak istediğim sorular var, canlı destek sitenizdeki cevrimdısı hep. wp iletişim numara gönderebilir misiniz ?
Maalesef Whatsapp desteğimiz bulunmamaktadır. İletişim sayfamızdan, Canlı destekten veya Destek talebi oluşturarak oluşturabilirsiniz.