Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar sitemize günde 100 kişi girip maximum 15-20 kişi yazıyor. Tabi bu istatislik değişiyor.

Beklentiler ;
  • Canlı destekten müşteriler ile ilgilenip sorularına cevap verecek.
  • Sitemizde siparişler kısmında gelen ürünleri tedarikçi firmasına sadece ad/soy ad ve adresini iletecek.
  • Sitemizde verilen siparişlerde eğer müşteri ödeme yapmazsa panele ödeme yapmadığı beliriyor. O kişi ile whatsapp üzerinden iletişime geçip yaşadığı problemi sorup satışa çevirmek için çabalayacaksınız. (Satış yapma zorunluluğu yok fakat ilgilenmeniz gerekiyor)
Şuan 2 tane sitemiz var. 1 tanesi aktif diğeri daha dün akşam açıldı. Her ikisine de bakılacak fakat şuan 1 tanesi aktif diğeri için de aktif olduğu zaman konuşuruz.

Günlük kaç saat canlı desteğe bakabileceğinizi ve ne kadar ücret(günlük) istediğinizi guvencancelik59@gmail.com mail atarsanız sevinirim.

Ödemeler iş başlamadan da yapılır haftalık veya aylık da yapabilirim kısacası siz nasıl isterseniz.

Edit1: Lütfen pm atmayın. Ben şuan için sadece mail yoluyla iletişimi kabul ediyorum siz bana pm'den " ben bu işi yaparım, isterseniz whatsapp dan konuşalım " diye belirtiyorsunuz. Lütfen yapmayın bunu.
@BARLO;
@paskevich;
@pharmacist35;