ClaxMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet katılıyorum, Diğer tarafta zamanını birde bu gereksiz insanlara zaman harcama şikayeti aç hakkını bu dünyada ara, diğer tarafta keyfini yarıda bırakıp bu arsızlarla meşgul olma
GreedMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kişiyi şikayet etmeyerek bizlere de zarar verirsiniz hocam, misal yarın bi gün o kişiden bizde alacağIz bilmeden belki
mrduck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam lütfen şikayet konusu açın. Ne cevap verecek merakla bekliyorum
Etkenblog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabiki şikayet konusu açın. Ayrıca bu kafaya ulaşmak için hangi uyuşturucuyu kullanmış onu da sorun merak ettim normal değil.
Ulkecell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ciddi ciddi hala şikayet etmemeniz zaten abes.
Lordking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam var demiş vericem dememiş yahu haklı adam... Tövbe tövbe ya 7 milyarlık dünyada muhattap olduğumuz insanlara bak
Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayet konusu açın lütfen. Ben al sat yapıyorum haberim yok moda oldu. Yeni "kandırıldık" taktikleri.
ismaildondu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi arkadaşımız bu çok merak ettim
Adı soyadı varsa adına bir domain alalım güzel bir seo çalışması ile internet geçmişi işe girerken falan çok hoş olur
Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu nedir ya. Açın tabi hocam dalga geçiyor resmen
maviada34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yeni yöntem sanırım yeni yada max. 1 yıllık üyeler bu tür ticari konular açıyor ve ticaret yaptıklarını sanıyor.
Kesinlikle şikayet konusu açmanızı ve - trader kullanmanız gerek ve bizlerde bu tür kişilerle iş alımı yada ticaret yapmayalım.
@Coskun; bey bu tür konulara da el atmanızı isteyeceğim.
cetinweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı konuya bende yorum atmıştım, ACİL kod adı ile satışlar yapıyordu, güvenip almak istemedim, sizin yorumunuzu görmüştüm orada. Silver üyelik bile almış(PAra tahsil edince, " daha güvenilir gözükmek için" aldı muhtemelen) arkadaş, acilen şikayet konusu açın, diğer hesaplarıda satmasına engel olursunuz en azından.
martinotipren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle şikayet konusu açın . Bunlar yüzünden biz ticaret yapamıyoruz
phpxtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumdaysa açın hocam
Hepinize teşekkür ederim