daha önce başka bi konuda daha söylemiştim,tiktokda saatlerimi geçiyorum ben.dengesiz içerikler var mı?var...ama nerde yok ki?dışarıdan baktıgınızda yada instagram sayfalarında filan gördügünüzde tüm tiktok böyle işte diyor biçok kişi.ama heryerde oldugu gibi oradada senin ilgi alanına göre video gösterimi diye bişey var.mesela sana uygun olmadıgını düşündügün video mu çıktı karşına,bunu tiktoka bildiriyorsun ve zamanla daha az,hatta hiç çıkmamaya başlıyor o türde içerikler.sevdigin türde videolar mı buldun,bunları begeniyorsun,yorum yapıyorsun filan derken o tür videolar daha çok karşına çıkıyor.yani karşına çıkacak olan videolar zaten senin kendi kontrolünde.ben dedigim gibi saatler geçiyorum tiktokda,napıyorum ergenlerin bana göre saçma sapan olan videolarını mı izliyorum?hayır...ilgi alanıma giren komik videolar izliyorum,kedi köpek videoları izliyorum,doga videoları izliyorum,gezi videoları izliyorum.

ayrıca,abdde yasaklanma olayınında zaten bu tür şeylerle alakası yok.trump yardımcılarıyla oturup,tiktok milletin iqsunu düşürüyor hadi kapatalım demiyor sonuçta.abd ile çin arasında bi savaş var,tiktok çin degilde ingilizlerin olsa böyle bişey olmazdı.ayrıca,microsoft tiktoku satın almak için resmi adımlarını atmış.eger alırsa 2 saate bakın bakalım yasak filan kalıyor mu.