Merhaba arkadaşlar , bir süredir ev alma durumum var araştırıyorum. Aslında villa tarzı bakıyordum fakat bulunduğum yerde hem kısıtlı villa hemde fiyatlar çoook uçuk olmasından dolayı sanki vazgeçmek zorunda kalacağız ama alacağım apartmanda ucuz olmayacak Residence diye tabir edebileceğimiz türden ev bakıyorum ama sorun şu ki. Kendim Youtube'da içerik üretiyorum malum her gün de video çekiyorum çok bağırmalı olmasa da e gene ses olacak haliyle. İki gün sonra şikayet vs duymak istemiyorum. Tabi her evin yalıtımı farklıdır ama şimdi soruya gelecek olursak bir sıkıntı yaşar mıyım acaba ? Bu tarz lüks evlerde yalıtım sorunu genel anlamda oluyor mu ? Eve bakıyorum residence kategorisinde baya baya lüks mesala ama açıklamalarda herşey var ses yalıtımı kelimesi geçmiyor. Haliyle şüpheye düşüyorum, 10 kere ev almayacaz sonuçta ömürlük olacka alınan ev. Hiç apartmanda yaşamadığım için bilmiyorum açıkcası hep müstakil evde yaşadım. Aile evimiz.
Yayın odanızın içine özel yalıtım yaptırın kafanız rahat olsun. Genelde müzisyenler yaptırıyor.