civilengineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baba olarak güçlü olmak zorundasınız. Şuanı, yarını, sonraki günü, tüm hayatı ve geleceği size bağlı olan daha dünyadan habersiz minicik bir çocugunuz var. Bu bile bir şükür, minnet sebebi.

Dilerim en kısa süre de toparlarsınız, çocugunuz ile birlikte mutlu mesut zamanlarınız olur.

İnsan beden ve ruh sağlıgını kaybetmediği sürece, herşey zamanla çözülüyor bunu unutmayın. Türkiye'de hiç bir bebek acından ölmüyor, herkes bir şekilde geçiniyor. Afrika ülkesinde değiliz, imkanları çok geniş ve çok çok iyi duyarlı insanların yaşadıgı topraklardayız. ( Kötülere ragmen) İnananlar rızk kapısı der, inanmayanlar şans der, ancak bir şekilde işler yoluna girecektir. O nedenle geri dönüşünü olmayan beden ve ruh sağlıgınızı kaybetmeyiniz, esas o zaman çocugunuzu muhtaç ve çaresiz bırakırsınız.

Onun size muhtaçlığını en büyük motivasyonunuza, yaşama amacınıa ve hırsına çevirin, bu açıdan bakmayı deneyin. Kızım olmadan önce bazı sebeplerden dolayı ruhen çok çökmüştüm, herşeyi koyuvermek geliyordu içimden. Onun varlıgı bana sebep oldu, hayatımda hiç olmadıgım kadar motive oldum onun geleceği için. Bebeklerin algısı çok açık, ortamın enerjisinden çok etkilenirler. Ne olursa olsun, motive ve güçlü durmak zorundasınız.

14 aylık çocugum var, pandemi nedeniyle bizim de kötü zamanlarımız oldu, sizi anlıyorum, ancak "baba" olarak güçlü kalmalısınız.

Umarım bir kaç ay sonra, işleri nasıl toparladıgınız ve herşeyin nasıl yoluna girdiği ile ilgili de mesajınızı okuruz

Bebeğinize acil şifalar diliyorum

Sabır, şans, güzellikler diliyorum hocam
Allah razı olsun gardaşım ☺