Alıntı yapmak istemiyorum fakat bazı kişiler sırf muhalefet olmak için yorum yapar olmuş. Domaini değerlendirdik ve domain kendiliğinden hit getirecek bir domain değil. Arkadaş demiş ki "okadar çok sitem varki açmıcam başka site dedim ama okadar güzeldiki domain hemen aldım" Buradan yapabileceğimiz çıkarım arkadaşın bayağı bir sitesi olduğu, diğerlerini bırakıp tek buna yoğunlaşmayacak. Yok emek verirsen tutar, yok şunu yaparsan tutar, yok bunu yaparsan tutar. Varsayımlara göre yorum yapmıyoruz burada. Ona bakarsak en berbat domaini alıp televizyonda prime time reklam basıp tutturulmayacak site de yok. Umarım site tutar da çok güzel yerlere gelir, aksi taktirde sizin anlamsız motivasyonunuz sonucu zaman kaybı yaşadığı için çok üzülürüm.
Her zaman bir lafım vardır tutsada tutmasada yapabileceğini yap olursa sen kazanırsın olmazsada denedim dersin

) Bu düşünceylede çoğu kez kazandım kazanamadıklarımada arkadan bakmıyorum çünkü denedim diyorum hiç bir şey anlamsız değildir şu anda senin şu uzun kurdugun cümleyi belki kimse okumıcak geçecek öylesine ama ben okurum çünkü herşeyin bir anlamı vardır hocam

) saçmada olsa olmasada teşekkürler yorum içinde