DEdiginiz doğru. Ben wp otomatikle konu ekledim o yüzden oldu sanmıştım. Zira wordpress custlm fields olarak alınan siteyi linkliyor gizlice. Pinterest'ten manuel alınıp adı değiştirilen pinlerin bazılarında dediğimiz olay oluyor çoğunda olmuyor. Ya da dediğiniz olay pinler pinlemez değil de sonradan linkler değişiyor.
Ayrıca ne olmuş herkes login oluyof sorun yok sanmayın resimleri taş çatlasa 200 milyon insan pintersstte görüyor ama geriye kalan googleden resme ulasan milyarlarca insani kaybediyoruz. Dediğimi anlayabiliyor musunuz bilmiyorum ama özgün resim bulmak şart sanki
Bu dediğiniz mevzu benim 1 hesabımda başıma geldi onda da APİ ile pinleme yapıyordum. Ama ne zaman pinleme yöntemimi değiştirdim sanırım onu yaşamamaya başladım pinlerimin içeriğine girip ziyaret et de demiştim görmedim.
Ben direk wordpress veritabanından aldığım bilgiler ile pinliyorum çok şükür o sorunu 1 kere yaşadım henüz yaşamadım ama yaşar mıyım bilmiyorum bence görselin çok bilinir olmasıda onda faktör sağlıyor mesela e-ticarette de bu kural var bazı yerlerde sizin satacağınız barkodlu ürün daha önceden açılmışsa size bu barkodu ekletmeyip yeni bir muadil kod verdiriyor. Görsel eşleştirme yaparak pin sahibine de site adresini yönlendirme yaptırmak pinterest mühendisleri için çok zor olmasa gerek ama hangi konuda hangi kriterde eşleştiriyor bakmak lazım