2 aylık oğlum rahatsızlığı yüzüne küvezde . Pandemiden dolayı işten atmışlardı çalışamıyordum hesap alıp satıyordum cogu beni tanır bilir durumumu . Annesi böyle bizi terk etti gitti . Neden mi ? Anlaşamıyoruz... Tabi parasız adamla kim anlaşır ? Yemin ederim ki Allah şahit intihar eşiğindeyim adeta ne yapacağım bilmiyorum çaresiz halde kaldım . Allahım bu nasıl sınav yarabbim kurban olduğum
Hocam bu forumdan kimse sizi anlayamaz sizin durumunuza düşmediğimiz sürece... Az çok nasıl hissettiğinizi anlayabiliyorum. Fakat hayırsız bir kadın için veya parasızlık sebebiyle intihara kalkışılmaz, cidden değmez. Belki de bu şekilde olması daha hayırlı oldu. Allah'tan ümit kesilmez hocam. Siz şimdi intihar etseniz o çocuk ne olacak, tek başına ne yapabilecek ? Onu geçtim hırsızlık yoluna düşseniz aynı şekilde cezaevine düşseniz çocuğunuz yine tek başına ne yapabilecek ? Bu türlü de düşünmeniz gerekecek. Sadece kendi gözünüzden değil, çocuğunuzun açısından da empati kurmanız gerekiyor. İnanın bende intihar eşiğindeydim. Birçok kişi intihar eşiğinden geçmiştir. Hiçbir şey canınızdan daha değerli değil. Kısacası size tek diyebileceğim Allah'a secde edip dua etmeniz. Çocuğunuzun durumunu bilemem tedavisi var mı yok mu, varsa da ne kadar yüklü para gerekiyor. Forumca bağış yapalım veya Twitter'da gündem oluşturalım Haluk Levent gibi ünlülerden yardım talep edelim...