BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site yeni kurulur iken veya tema değiştirilir iken arama motorlarının indexlemesini kapatmalısınız.

Büyük ihtimalle bu sayfalarınız demo içeriklerdir.
Domain alır almaz tema kuruldu demo içerikler site dışında bilgiler değildi. Daha önce de bir çok kez kurulum gerçekleştirdim bu denli sorunla ilk defa karşılaştım.

Ayzeta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu demo içerik değil, bir çeşit pharma hack kurbanı olmuşsunuz ama sonradan temizlenmiş sanırım, şuan sadece dizindeki kalıntıları var gibi.

Temizlendiğinden emin olmak için delorie ve imunifyav ile kontrol edin.
Eğer hala zararlı içerik mevcutsa temizlemeniz gerek. https://turkcoder.net/web-programlam...-hack-korunma/

Konsoldan zaten kontrol etmişsiniz bu gibi durumlarda konsolda farklı sitemapler eklendiğine veya bu içeriklerin sql üzerinden panelden yeni bir kullanıcı vasıtasıyla eklendiğinede tanık olmuştuk ama siz bunları görmemiş olduğunuza göre ya siteyi başkasından devraldınız yada biri bu sorunu düzeltmek için ilgilendi sitenizle, daha önce bazı taramalara takılmış ama şuan temizlenmiş gibi görünüyor çünkü.
Aslında kullandığım hosting paketi reseller değildi 5 site barındırabileceğim bir hosting idi bende normal bir domain vardı hiç sorun olmamıştı. yeni 2 domain ekledim ve bu sorun iki sitede de oldu sitelerimin birine trojen bulaşmış kaynağı net belli değil anlamadım sonra 10 aydır kullandığım site de url değiştiriyordu ama her tıklama da değil arada bir hepsi yeni 2 site kurduktan sonra oldu o iki sitede de sadece index eklenmiş birinibirini komple kapadım hostingle bağlantısını çıkardım tek tek sorunu çözmek için ama işimi garantiye alıp Plesk panelli reseller aldım kurulumları ona geçireceğim ama çıkamaz bir durumla karşılaşırsam son çare olarak sıfırdan kurulum tekrardan yapacağım.