Eğer internetiniz veya hattınız Türk Telekom ise hayata 1-0 önde başlarsınız.

Birkaç örnek vereyim;
Eğer r10da geziniyorsanız ve ilginizi bir konu çektiyse o sayfa açılana kadar lavaboya gidebilir, çay içebilir veya yemek yiyebilirsiniz.
Böyle böyle aslında farkında olmadan hem internet ortamındaki işlerinizi halletmiş oluyor, hemde kişisel işlerinizi bitirmiş oluyorsunuz.
Öte yandan rakibim diyebileceğiniz kişiler ise işlerini bitirdikten sonra ailesine ayıracak vakit bile bulamayacak. Neden, çünkü Türk Telekom kullanmıyor.

Bu daha bir şey değil

Türk Telekom sana nasıl teşekkür edeceğim bilemiyorum.
Senin sayende video izleyemiyorum. Video izleyemediğim için zamanım boşa gitmiyor. Vakitten tasarruf sağlıyorum. Bu vakti kitaplara, kendime ayırabiliyorum. Eğer Türk Telekom olmasaydı kendime zor vakit ayıracaktım. Türk telekom ben yine farkında olmadan bana bir sürü şey yapma fırsatı veriyor.

Eğer olurda Türk Telekom internetiniz ile film açmayı başarabilirseniz ve açtığınız film bilim kurgu tarzında düşündürücü bir film ise değmeyelim keyfinize.
Çünkü her cümleden sonra düşünecek kısa bir süreniz oluyor. Bu sürede konuyu değil tek tek cümlelerin anlamlarını düşünebiliyorsunuz.
Yani diğer kişilere kıyasla filmleri daha iyi anlıyorsunuz. Her detaya hakim oluyorsunuz.

Fotoğraflara bakamıyor, story izleyemiyorum. Bu sayede ben evdeyken atılmış tatil storylerini görüp geleneksel triplere girmiyorum. Ayrıca merak duygum artık neredeyse yok oldu. Kim ne atmış, arkadaşım ne paylaşmış inanın hiç umurumda olmuyor. Bu evreye 2 ay Türk Telekom interneti kullanırsanız storylere bakamamaya alıştığınız için ulaşıyorsunuz.

Ve en önemlisi Türk Telekom sayesinde sabretmeyi öğrendim. Bu yeni özelliğimi hayatımın her alanına uyguladım. 1.5 saat otobüs bekleyebilir veya tartışma anında sakin kalabilirim. Türk Telekom bana sabretmeyi öğretmeseydi hayatım daha az düzenli olacaktı.

Kısacası Türk Telekom’a bana sabretmeyi, zaman tasarrufunu ve buna benzer ruh hallerini öğrettiği için çok teşekkür ederim.