Konumuz en iyi Modern Tema ve Gündüz Modu ile görüntülenmektedir.

İletişim:
mail.enescanturk@gmail.com
enes@wpdoz.com
https://fb.com/ec.enescanturk

Referanslar:
CKorkmazli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa wordpress düzenşleme işi yaptırmışsın kısa sürede işimi halletti teşekkür ediyorum.
okipita adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress düzenleme işimizi Gayet özenerek ve hiç bir ricamız kirmayarak yaptı. Hızlı ve özenli çalışması da cabası. Kendi adıma teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim
fth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@EnesCanturk; ile HTML to Wordpress konusunda çalıştım ve böyle genç bir arkadaşla bu kadar uyumlu çalışabildiğim için sevindim. Eksiksiz, hızlı çözüm üreten ve çalışması keyifli bir arkadaşımız. Bundan sonra da WP işlerimiz kendisine emanet. Bu vesileyle tekrar teşekkür ediyorum.
@piresat;
Alıntı
Hızdan ötürü ve süreç boyunca kesintisiz iletişimde kalmasından ötürü çok memnun kaldım. İşin kalitesinden de çok memnunum, teşekkürler.
@okipita;
Alıntı
Wordpress işimizi büyük titizlikle ve oldukça hızlı şekilde teslim etti. Kendisine teşekkür ederiz.
@FatihKabaTR;
Alıntı
Anahtar teslim wordpress işlemi yaptırıldı. Güvenilir ve kaliteli birisi. Tavsiye ederim.
@GalaksiBilisim;
Alıntı
Reklam yerleşim hizmeti alındı teşekkürler 🙏🏻
@BatuhanCLSKN;
Alıntı
Uygun fiyata düzenleme yaptırıldı.
@CKorkmazli;
Alıntı
Wordpress tema düzenlemesi yaptırılmıştır. Hızlı bir şekilde işimi çözdüğü için teşekkür ediyorum
@TheProduceR;
Alıntı
İşinin ehli bir arkadaşımız, hızlı çözüm üretti
@İsfihan
Alıntı
Kibar, bilgili ve sözünde duran bir hoca. 22:00'da teslim edeceğini söylediği işi 20:00'da teslim etti. Sözünün eri. Başarılar dilerim kariyerinde.