Binlerce insan para kaZanıyor diye milyonlarca ahlaksızlık mı dönsün ? Milletin gerizekalıca hareketleriyle çekmek için ve izlemek için harcanan saatlerin haddi hesabı yok. Orada günde harcayacağın bir saati diş öğrenmeye harcasan 1 senede 1 dil öğrenir 3 senede 3 dil öğrenir vatandaşlarımız. Ama yok boş şeyleri seviyorlar. Gelipte duyar kasmaya gerek yok binlerce kişi ev geçindiriyor bilmem ne diye. Herkes yapmakta özgürdür ama psikolojik olarak nasıl etkileniyor toplum bunu da göz önünde bulundurmalıyız.
Ben şimdiye kadar bir ahlaksızlık görmedim o platformda.Sadece boş ve salak saçma içeriklere denk geliyorum o kadar.
Bugün tiktok kapansın yarın başkası açılacak ? Bunun önüne geçebilir miyiz tabikide hayır.Toplum niye psikolojik olarak etkilensin ? Lütfen şu önyargılarınızı bırakın. Dil öğrenmek isteyen her türlü öğrenir kendini geliştirir.Amacı boş vakit geçirmek isteyende tiktok kapansa bile farklı yer bulur kendine

Girip boş kişilerin videosunu izlerseniz veya orasını burasını açan kişilere denk gelirseniz tabi soğursunuz. Binlerce bilgi içeriği üretenivlog çeken kişiler var ve emekleri var ortada.
Tiktok kapansın EyvAllah

3-4 ay sonra Youtube 15 saniyelik video içeriği paylaşılacağı yeni bir alt medya yayınlıyacak birebir tiktokun aynısı.Bu sefer de orası kapansın deriz.
Millet kendi sosyal medyaları ön plana çıksın diye resmen savaş halindeler biz ise başka ülkeye ait bir uygulamanın yasaklanmasından yanayız. Aklımız hep dışarıyı eleştirmek. Biriside çıkıp demiyorki bu sanal alemde ülkemizde bu tür kişilere neden destek verilmiyor.niye bizim sosyal medyamız yok.
Ama işimize gelmeyince o kapatılsın bu kapatılsın. İzleme kardeşim izleme.Milletin özel hayatına karışmayın paylaşan memnun,kullanan memnun.
Tek ahlaksızlık orda mı dönüyor ? Tabi ben 1 tanesine bile denk gelmedim tiktokta ama neyse.
Cümleten Hayırlı Bayramlar.