hocam yaptığınız iş biraz gereksiz bir iş açıkcası bence daha iyi işlere yönelin. Domain iadesi sadece büüyk firmalarda dahi 24 saat içinde olur. Benim müşterim olsan şunu derim hayırdır kardeş oyun mu oynuyoruz derim. Tabiri caiz konuşuyorum yanlış anlama. O adam o domanie bayiliği para veriyor, fatura kesiyor, muhasebe giderleri oluyor, kendi firma giderleri oluyor, elaman giderleri gibi birton sıkıntı, adam iade etmez banane der geçer
O konuda haklısınız hocamda şunu diyeyim firmadan destek alamıyorum hostingler sürekli hatalı o yüzden hatamı ettim diye belirtmiştim normalde şu anda güzel hostta barınan 3 adet projem var ve tıkır tıkır işliyor büyük hosting yorumları okumadan almıştım şimdide forumda göz gezdiriyordum halbuki büyük hosting 2019 yılında destek vermediği için kötü trade yüzünden banlanmış r10 üzerinde ve transfer işlemi denemedim o domainleri bir daha kullanabilmem için transfer işlemide denemedim açıkcası çünkü büyük hosting böyle konularda problem çıkarıyor diyorlar bazı müşterilerini tehdit bile etmiş açıkcası okuduğum yazılar bu şekilde o yüzden o domainleri başka nasıl kullanabilirim 1 i satılabilir yada ihtiyacı olan birine verilebilir ancak diğeri özel domain zaten satımı olmayacaktır o yüzden alternatifleri sorguluyordum