Haktan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Ortak cevap vereyim. Siteyi ilk açtığımda (2018) hedefim Pinterest değildi. ZAten Pinterest o zaman bu kadar bilinmiyordu. Ben de Google'dan günde 200 falan hit alıyordum. Sonra Pinterest bilinir oldu ve benim Google'da hit aldığım tüm kelimelerde beni bitirdi ve en tepeye çıktı. Ben de sadece son 3 aydır Pinterest ile uğraşıyorum. Yani 3 senedir site Google hedefliydi.

Yabancı bir site açsam tabi ki fazlaca kazanırım. Ben de ah vahlar ediyorum bu konuda merak etmeyin. Ayrıca dini konu olduğu için de az gelirim var, başka bir tr kategori olsa tbm daha fazla olurdu. Bu sebeple ladyfect.com domainini aldım ve adsense onayı bekliyorum. (Hızlandırabilecek arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.)

Çok metin yazmam gerekiyor, bunu biliyorum. Ancak dini konular çok kısır text yazabilme konusunda. Ban yer miyim bilmiyorum. Elimdeki Adsense 2010'dan kalma. Biraz da ona güveniyorum diyelim.
ah vah edilecek bi durum yok hocam. alırsın bi domain, yabancı içerik çalışmaya başlarsın. bi şey için geç değil. manuel çalışıyorsunuz ve kendinizce banlanmadan bi sistem oluşturmuşsunuz aynısını yabancı site kurup uygularsınız. içeriği, görseli, metni nerden bulcam diyorsanız da orası araştırmaya kalıyor. önce kategori seçin sonra o kategoride iş yapan siteleri inceleyin, bi yol çizersiniz elbet. ah vah etmeyin boşa, biten bi şey yok, yol açık.