Backlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
:d Dikkatli bakmadınız sanırım.Arkadaşın sitesi film üzerine Önce site sahibine çöker savcı
xcyber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben yazicaktim az daha 😂
TurkDebrid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hemen yedeklerini geri yukle
yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, yapılacak tek şey ücretli destek almak.
Sisteminizden sakın indexi kalıcı olarak silmeyin çünkü index yapımcının meta ve exif verileri şimşek resminde olabilir, bu arada ücretiyle destek de verebilirim.
wonfe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yedekleri geri yükle.
Yedek almadıysan hosting firmandan rica et
Webr00t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
özelden ulaşırsanız ben yardımcı olurum ücretli nerden hacklenmiş vs diye
tüm bilgileri size toplayabilirim konum var zaten r10 üzerinden
WebKadir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hangi hosting firmasını ile çalışıyorsunuz ?
Bu sisteme giren o yedekteki açıkla yine girer, Turkdebrid hocam neyse de @wonfe; bu fikri senin savunman hatalı dostum.
Panel bilgileri hocam da Allah aşkına öyle bir şey yapma, 15 dakikaya yine index yersin.
mehmetakcay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi scripti hacklemisler. Tum ftp root db sifrelerini degis. Wp tabanli ise eklentileri kontrol et. Ve log kayitlarinda suanda islem dondiruyormu diye kontrol et sana fikir olur. Once nerden kaynakli oldugunu bulmanlazimki birdaha olmasin. Gecmis olsun
WebKadir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yöncü sunucuları baya sağlamdır siteniz hacklendi ise ***** temanızda backdoor vardır bu yüzden hacklenmişsiniz büyük ihtimalle
Webr00t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam buradan her kafadan ses çıkıyor whatsapp üzerinden yazdım iletişime geçerseniz sevinirim
Ardacar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Yöncüyü hacklemişler galiba yöncüde barınan arkadaşlarımın hepsi sırayla hacklendiler başka hostinge geçmenizi öneriyorum isterseniz ücretli şekilde pentester test yapabilirim
onurgenc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha güvenli bir site için iletişime geçebilirsiniz ve sorunu halledebiliriz.
halito adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Bana kalırsa legal işlere dönüş yapmanız için güzel bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz bunu.

Yinede siteyi kurtarmak isterseniz uzman kişilerin desteğini almanız en doğrusu olur.
Arkadaşlar siteyi bir arkadaştan satın almıştım 40 50 içerik vardı önemli değil zaten site domaini satışa çıkaracağım birazdan konuyla ilgili görüşleriniz için teşekkür ederim hayırlı bayramlar 😊