MAJER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni doğum gününüze yeni projeler yeni atılımlar ile girip asla umutsuzluğa kapılmayın.

Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun
hocam araştırmadığım bakmadığım sektör kalmadı , ama malesef bulamıyorum bir şey.

kalipsotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz bu hayatı yaşamaya değil, yaşayanları izlemeye gelmişiz.
Kesinlikle hocam.

enesaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam her şehrin yaşam şartları farklı. Düşük ücretle farklı şehirde ev almanız mümkün.
Denizli:
hocam yaşayacağım şehirde ev almak istiyorum , kendime ait bir evim olsun istiyorum , o bile lüks bizim için.
Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 seneye evleneceğim Allah izin verirse. Kiradada olsam 2 kişinin maaşı ortalam 8-10 k tl arası olacak. 4 k masraflara gitse 5 k kalacak. yılda 60 k kalır. tabi o sırada en baştan parayı sağa sola dövize yatırım yapınca yılda 70 k yapar. zamanla gelir artmaya devam ederse geleecek sene 70 değil 80 k birikimde olabilir. tabi geçmişteki birikimle 2 yılda 150 k gibi bir para birikirmek mümkün. o parayla bir arsa alırsın. 3 senede 150 değilde 300 olursa + birikimlerle 500 olur. Bu örnekti.

Diğer senaryoya bakalım. Evlendik. Eşim çalışmadı çocuk oldu hamile. 4 k para nereye yetsin. 3 k masraf 2 kişiyken oluyordu şimdi 3 kişiyiz. getiri götürü hep içerideyiz. içeride oldukça stres artar huzur kaçar. aradan yıl geçer borc 10 k olur. 15 k olur.ödemedikçe çıkış yolumuz olmaz kafayı yeriz.

Kısacası gelecek planı mantıklı yapılmalı.
Hocam işte planlar tutmayabiliyor. Çocuğun oluyor , doğuştan kalp rahatsızlığı var. plan falan kalmıyor ki malesef.
xcyber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o parayla Diyarbakir da en kralini alirsin. Olmamasi gerekir ama ne yapalim. Bende araba düşünüyorum fakat baktıkça sinirlerim bozuluyor.
hocam Allah yardımcımız olsun