Cioo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı kurumlar çıktıkları ilanda, bilgisayar mühendisliğinin yanına bunu da eklemeye çalışıyor son zamanlarda. İşletme dersleri zor, bilgisayarla ilgili olan dersler zevklidir eğer bilgisayar ve programlamaya ilginiz varsa. Ben olsam açıköğretimden okur 4 yıl boyunca sektörde çalışır mezun olduğummda 4 yıl deneyimli çıkar rakiplerden önde başlamayı denerdim.
Bol şans.
Karaca16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yeni mezun oldum bu bölümden
Yiğit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aöf'te mevcut bu bölüm 4. sınıfa geçtim.
Dersler aöfte zor değil hali hazırda yazılımcı olarak bir yerde çalışıyordum. Lisans diplomam olsun diye 2. üniversite kampsamında girdim.
eğer yazılım sektöründe iş arayacaksan bu bölümü okuyup okumaman sana yardımcı olmaz sadece üniversite mezunu filtresini geçmiş olursun.
Örgünlerde yazılıma biraz daha önem veriyorlar aöfte yazılım ağır değil.
perkosan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu bölüm yazılım ağırlıklı değil işletme, finans, muhasebe ağırlıklıdır. Bilgisayarın ve dolayısıyla finans araçları yazılımlarının bu konularda etkin kullanımını amaçlıyor. Gelecekte yazılıma yönelik çalışmayı ve hayatınıza bu alanda yön vermeyi istiyorsanız Bilgisayar veya Yazılım Mühendisli okumanız sizin faydanıza olacaktır. Ama bu sizi zorlarsa Bilgisayar Programcılığı (Önlisans) okuyup sonrasında DGS ile Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği okursanız iyi olur.
arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gereksiz saçma bir bölüm
yani anladığım kadarıyla yazma diyorsunuz evet kodlamaya ilgim var fakat bu ofis programalrı tarzı programlardan çok sıkılıyorum finanstır ekonoidir gelememöyle şeylere .d araştırmıştım zaten buraya yazmadan önce fakat tabii ki okuyanlar kadar bilgi sahibi deği lkimse zaman ayırdıgınız için teşekkür ederim