EnisYalcin91 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla beni rahatsız eden tek şey insanların peşin parayı aldıktan sonra karşı tarafı umursamaması. Benim tokenden kastım o sizin white token olarak kullandığınız terim değil. Lisans olarak, yapımcı kişinin izni olmadan kullanılamayacak olan tokenden bahsediyorum. Yoksa x.xxx₺ gibi rakamlara sahip ilanlara baktığımızda ona karışmam buna karışmam şuna karışmam gibi detaylar ilanı okuyan kişileri düşündürüyor kanısındayım. Sence o fiyata o programı satan kişiler bu işle uğraşmıyor mudur? Yada kendi sistemlerine gösterdiği özeni sattıkları kişiye göstermiyorlar mıdır? Şayet dediğim gibi beni ne kadar yukarı taşırsa kendisinide dolaylı olarak o kadar yukarı taşıyacaktır. Kendi adına yaptıkları beni alakadar etmez. İsterse milyonlar kazansınlar 😊

Madem kazanç garantisi olmayan bir sistem ise neden x.xxx₺ fiyat biçiliyor? Sizlere sormak isterim?
Zaten şu anda burada olsun başka forumlarda olsun satılan tüm botlar sistemler eğitimler kazanamadıkları için ne kadar kurtarırsam kardır mantığı ile satılan sistemler,
emin olun aylık x.xxx₺ ya da xx.xxx₺ kazandıracak bir sistemi hiç bir yazılımcı satışa sunmaz { ben kendi adıma ekleme yapayım çarpı 2 çarpı 4 yapmaya uğraşırım yine de satmam kesinlikle, çöp olacaksa da çöp olur. ama bende çöp olur kodlar başkalarında değil }.

token konusuna gelince bahsettiğiniz white token pintereste pin atmak için farklı alışveriş siteleri ya da büyük sitelerin app uygulamalarından alınan token ise, bunlardan bağımsız pinterestin her açılan profile özgün ve tek olarak verdiği bir token var.

bu token ile günde 1000 tane pin hiç bir engele takılmadan atılabilir ve pinterestteki her bir işlem çok güvenli şekilde yapılabilir.
board açmak, her boarda özel kategori seçimi yapmak, repin yapmak, follow yapmak, pinlerin istatistiklerini günlük,7 günlük, 30 günlük ve realtime olarak alabilmek vb gibi gibi birçok işlem yapılabilir kod ile.

fakat bu tokene ulaşmak öyle chrome daki öğeyi denetle ve session cookie kodu kopyala yapıştır gibi basit bir yöntemle alınan bir token değil