Yazılımcı token olayını çözdü, profillerin shadowsuz olarak açılıp açılıp düzenli olarak günlük pin atımını sağladı (kaldı ki ben profil açımını kasdetmedim bile), ya bir iki ay sonra domainler banlanmazsa, adsense gümlemezse, ödeme alınırsa bir sürü sebepten dolayı, yazılımcı çalıştığı ve emek verdiği onca süre için biçtiği fiyattan fazlasını kazanamayacak mı? Benim aklımdaki rakam %20-%25 belkide %30 ki bu biçilen fiyatların gayet yeterliliğinde görüyorum. Kaldı ki bu sistem güncel kaldıkça yazan kişi dahada çok kazanacak sistemin işlediğini gördükçe daha çok istek artacaktır. Ki bu sistem 1-2 kişiyle dönecek değildir. Bunu domain başına vurdukça kazançlarını hesaplamarı olasıdır. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez demiş atalarımız.
Eğer sizin gibi ihtimaller dahilinde konuşacaksak en makul cevap budur sayın
@myhere;
ne diyim hayırlısı umarım ihtimaller sonucunda yuzde 30 luk rakama çalışan bir yazılımcı arkadaşla çalışırsınız, kendi adıma ben bu sistemi ayakta tutacak kodları yazacaksam yüzde 100 kendim kazanmayı tercih ederim,
sonuçta hepimiz biliyoruz ki elimizde olmayan bir sisteme ve o sistemi geliştiren yazılımcıların geliştirdiği algoritmalara göre her an her gün kendimizi ve kodları güncellemek durumundayız.
hiç bir kazanç getiri garantiisi olmayan bir sistem pinterest hele son iki üç haftada gözlemlediğim 500k gösterim alan profillerden gelen hit sayısı 20 - 30 tekili geçmemekte, ki bu da güncel ve herkesi etkileyen bir sorun.
token almak [ hatta her profile özel servis bağımsız kendi özel profil app tokeni almak ]
ya da oto spin ile ai makale oluşturmak
ya da herhangi bir ya da bir kaç yabancı blog siteyi clone yapıp içerik oluşturmak kod ile mümkün ama !!!
pinterestin ya da farklı bir sosyal medya sitesinin bu içeriklere hit gönderme garantisi yok.
görüşlerim umarım rahatsız etmez,
yazılımcı zaman harcayacak ve garanti para almazsa
o işe dört elle sarılmaz