Yazılımcı token olayını çözdü, profillerin shadowsuz olarak açılıpdüzenli olarak günlük pin atımını sağladı (kaldı ki ben profil açımını kasdetmedim bile), ya bir iki ay sonra domainler banlanmazsa, adsense gümlemezse, ödeme alınırsa bir sürü sebepten dolayı, yazılımcı çalıştığı ve emek verdiği onca süre için biçtiği fiyattan fazlasını kazanamayacak mı? Benim aklımdaki rakam %20-%25 belkide %30 ki bu biçilen fiyatların gayet yeterliliğinde görüyorum. Kaldı ki bu sistem güncel kaldıkça yazan kişi dahada çok kazanacak sistemin işlediğini gördükçe daha çok istek artacaktır. Ki bu sistem 1-2 kişiyle dönecek değildir. Bunu domain başına vurdukça kazançlarını hesaplamarı olasıdır. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez demiş atalarımız.

He evet bu riske girecek bir yazılımcı bir kaç ay sonra çöpe atmayacaksa (ki diğerlerinden fazla kazandığını görünce) kendisi sistem kurup kendisi de adsense alıp yapabilir. Orası beni hiç ilgilendirmez.

Eğer sizin gibi ihtimaller dahilinde konuşacaksak en makul cevap budur sayın @myhere;