Çok eçmiş olsun. Umarım abiniz şu an iyidir. Maalesef bu iş biraz kısır döngü. Memlekette özel arabasıyla trafikten kaçmak için acil durumu varmış gibi davranan kişiler de çokça olduğundan, genelde gerçekten acil durumu olan araçlar da ciddiye alınmıyor. Bir daha yaşamazsınız umarım ancak bu tip durumlarda eğer imkan varsa mutlaka ambulans çağırmayı tercih edin. Hem hastaneye daha erken ulaşabilmek adına, hem de ambulansta yaşam desteği sağlayacak ekipman bulunuyor olması açısından. Telefonu biraz geç açıyorlar özellikle salgın dönemi sebebiyle ama yine de çoğunlukla çok hızlı geliyorlar ve son derece ilgili ve bilgililer. Tekrardan geçmiş olsun.
Hocam bu hafta 3 kere ambulans çağırdık. Götürmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. En son sıkışınca doktoru arıyorlar. 112 ekibine anlattıklarımızı doktora anlatıyoruz doktoru ikna etmek için uğraşıyoruz. 1 haftadır malesef uyku felan yok. Günde 2 kere malesef hastaneye gidiyoruz ama bugün ki durumubiraz kötüydü birde yeğenlerim ağlayınca uyuması gereken saatlerde iyice telaş yaptım. Hastaneyi arıyoruz üroloji doktoru var mı diyoruz var diyorlar gidiyoruz acildeki doktora yalvarıyoruz gönder bizi yukarıya sevk et baksınlar diye ben sevk edemem etselerde bakmazlar zaten diyip iğne yapıp gönderiyor. Diyoruz ki 1 haftadır böyleyiz böbrekler iflas edebilir hocam makalelerde böyle yazıyor yardımcı olun diyoruz. Verdiği cevap bu kadar çok konuşunca çözüm bulabileceğinizi mi sanıyorsunuz. Derdimi anlatıyorum hocam diyorum acımız ağrımız var o yüzden sizden yardım istiyoruz evde 2 tane bebe var babalarını gördükçe ağlıyorlar psikolojileri bozuluyor diyorum. Ona benim yapabileceğim bir şey yok diyor.
Nereden tutsan elinde kalıyor hocam. İnsan ne yapacağını bilemiyor. Boş yolda yol vermeyeninden tut, sevk vermeyen doktoruna kadar. Bazen tesadüfen yaşıyoruz diyorum.