Forumda seyit adında bir sah.tekar dolanıyor olabilir hakkınızı yemişde olabilir el birliğiyle mahkemeye verirseniz çözümlenmeyecek bir şey yoktur gerçi adalet sistemimiz yavaş işlesede bir sonucu olacaktır
@Coskun; hocamda avukata vermiş cumhurbaşkanının avukatıymış ne güzel hakkınızı arıyacaklar benim hakkımda instagram mavi tik olayı bu kadar büyütecek ne var anlamadımki önce parayı alıp sonra iş yapıyorum demiyorumki işi yaparım parasını alırım diyorum her kesin bir stratejisi vardır seocununda backlinkcininde sosyal medya uzmanında işini kaliteli yapan biri kendini gösterir zaten bende bir kişiyi referans aldım onun işini yapınca görebilceksiniz insanların hepsi aynı değildir bu yüzden ön yargılarınızı her kese karşı kullanmayın.
Underground da tek elden r10 davetiye satılıyor farklı kişileri de bence seyit zannediyoesunuz kanaatindeyim.
Ben foruma kaydolduğumda yüzümün ve kimliğimin fotosunu istiyorlardı aynı durum devam etmeli ediyorsa zaten r10 a seyit gibiler biraz zor girer sıkar yani.