Aracı gereksiz çok kötülemişler, sağlam olmaması dışında herhangi bir problemi yok. Yakıtı da gayet az yakıyor. 1.3 dizel modeli var bizde. Uzun yol yaptık birçok kez hiçbir sıkıntı olmadı. Sürüş tarzınızı bilmiyorum ama bagaj dolu ve 4 kişi 140 aşağısına düşmedik. Çok rahat bir şekilde 160-170 yapıyor. 180 görüyor fakat uzun süre 180 gidildiğinde aracı çok yoruyor gibi. Biz genelde 140-150 arası süratle stabil bir şekilde gidiyoruz. hızlanmaları da gayet makul.

sağlamlığa gelecek okursak, boyası çok kötü. Afedersiniz arabanın üzerine kuş pislemiş, üç dört gün kalmış, araba yıkandığında orası erimişti. Bu şekilde araba tavanında hasarlar var. Sadece bir kaç
Kez kendi hatamızdan dolayı araba ezildi fakat onun dışındaki ezikler kapı çarpması, sağına soluna park eden motosikletin sürtmesi gibi. Yani arabaya dokunsanız eziliyor öyle diyeyim.

bim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim endişelerimden birisi işte dediğiniz gibi 1.4 benzinli atmosferik motor. Genel olarak şehir içi kullanıyoruz, şehir içinde yeterli olabilir ama senede 1-2 seferde olsa şehirler arası seyahatlerde araç uzun yolda rampada tıkanırsa beni çok tatmin etmeyebilir gibi geliyor. Araçların motor performansı da uzun yolda belli oluyor. Sonrasında aracı sattınız mı? öyle anladım.