orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz olayları çok farklı algılıyorsunuz. Arkadaşın dediği 2 yıllık bölüm tercih edeceğim. Bu sene barajı geçen kişi sayısı çok ve ayt, mühendislik barajına takılan çoğu insan iki yıllık bölüm tercihinde bulunacak. Boş düşünmeden öneride bulunmuyorum.
"Hiçbir şey anlamamıssın doğrusunu ben söylim der sizin gibi ortaya çıkar" bu lafı kendiniz üstünüze alınsanız daha doğru olur.
kolay gelsin . Konu sahibi arkadaştan özür diliyorum konusunu arkadaş sağolsun Kirlettik . Basit bir kontenjanını arttıran, puanları düzenli düşen üniversite görürseniz tercihinizin başına ekleyin önerisini neresinden anladı neresine götürdü . Allah gerçekten konularda yazı yazmamızı 5 kere düşünmemiz gerektiğini tekrar yüzümğze vurdu. İnşaat bitmişle lafa girdi bu gerilemeler , dalgalanmalar her yerde olabilir diyorum . Devlet diyor . Bak bunlar her yerde olur , diyorum. Barajı geçen çok diyor . Şu gerçekten zor bir şey mi anlaması . (*)2 yıllık 4 yıllık . Şunlara bakmadan, her zaman puanınızdan yüksek yerleri tercihinize yazın. Çok yüksekse bu rakamlar , siz 500sünğzdür bölümler 300dür. O zaman kontenjanını yüksek ölçüde arttıran üniversitwler varsa önünüzde onları yazın. 10dan 40a , 20den 70e çıkan bölümler var . ama illaha sağdan soldan birileri çıkar işte . “(*)” şurdan sonrasını okuyabilirsiniz tekrardan yazdığım tüm mesajlar bunu anlatmakta İnşaat bitikle girip, devlete bağlayıp, devletten sınava giren kişi sayısı