sergenica adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aynen siz öyle diyince sınıflarına filanda aktım lise düzeyi gibi maalesef. Peki Nişantaşı üniversitesi için ne düşünüyorsunuz,bilginiz var mı acaba?

Hocam Grafik düşünüyorum ama puanıma göre Bilgi üniversitesi olmaz gibi, Nişantaşı Üniversitesi hakkında ne düşünüyorsunuz sizce nasıl eğitimi,kampüsü vs.?
Nişantaşında okumuyorum ve arkadaşım da yok hocam sadece bir kere oyun turnuvası için kampüslerine arkadaşım gitmişti Maslakta ki.
Bence kampüsleri gayet güzel , Nişantaşı nın tek sıkıntı bence oluşan algı maalesef biraz yanlış - fazla reklamdan dolayı .
Öğrencisine sunduğu imkanlar güzel geliyor ( orda olan varsa doğru yanlış daha iyi söyler ) , en basitinden bir online oyunda bile turnuva yapılması amacıyla öğrencilerine gerekli imkanı sağlamıştı.

Yurtdışında kampüsleri yapılıyor birisi Londra da ( bitmiştir büyük ihtimal , 4 sene önce kendi tercih dönemimde konuşmuştum ) O inşaatlarda mesela kendi öğrencileri uygulamalı olarak çalışıyordu - Staj,eğitim amaçlı.
-
Eğitim bakımından olumsuz bir yorum görmedim ben. Ben açıkcası şöyle düşünüyorum , belli bir kalite ( üst düzey ) üniversiteye gitmedikten sonra kalanlar gözümde aynı. Yeterki diğer arkadaşında dediği gibi bina kırması , dershane gibi üniversite olmasın.

*Kardeşim inşaat mühendisliği - endüstri mühendisliği tercihi yapıcak , Nişantaşı tercihleri arasında hocam , onun için biz ekledik açıkcası çok bir tereddütümüz yok
-