orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beykent Ünversitesi çok iyi bir ünversite değil. Birde lise binası gibi bir binası var. Ben olsam tercih etmezdim. Sizin yerinizde olsam lise kpss ye girerdim. En azından 10-15 bin tl arası para alırlar okul için. Ayrıca yaz okulu ücretleri gibi ücretler özellerde uçuk fiyatlar oluyor. Her şekil para harcarsınız tercih ederseniz.
Hocam aynen siz öyle diyince sınıflarına filanda aktım lise düzeyi gibi maalesef. Peki Nişantaşı üniversitesi için ne düşünüyorsunuz,bilginiz var mı acaba?

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgi üniversitesi gerçekjten iyidir hocam fakat tercih yaparken şunuda göz önünde bulundurun.
Örnek verim bende , Bilgi üniversitesi tam burslu inşaat mühendisliği : 2018 de 41binden alırken. 2019da 233binden öğrenci almış .

Böyle bölümlerde şansınıza denk gelebilir , kontenjan artışı olan üniversitelere bakın mesela.
Kontenjan artışı olmasa da her sene düzenli olarak gerileyen üniversiteleri de yazınız.
Bu dediklerim illa ki aklınıza gelmiştir zaten , ama şansınızı ilk 5-10 tercihte bu şekilde değerlendirebilirsiniz
Hocam Grafik düşünüyorum ama puanıma göre Bilgi üniversitesi olmaz gibi, Nişantaşı Üniversitesi hakkında ne düşünüyorsunuz sizce nasıl eğitimi,kampüsü vs.?