ykbweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam olmayan bir şeyi varmış gibi gösteren birinden özür dilemem elbette ikimizde biliyoruz elinde gerçek nır edu domain olmadığını. 3 karakterli bir alan adından ibaret birşey ile insanları aldatma. Olanı SAT...

Gerçekten bak sen giderken ben geliyordum... Biraz sorsan beni forumda, dönüp akıl alacaksın "hocam bunu nasıl yapalım" diye. Ha ayıp da değil elbet. Benim hakim olmadığım ama senin hakim olduğun bir şey olur ben de sana danışırım. Bunlar normal. Anormal olan olmayan bir şeyi varmış gibi yapmak.

Bak cidden üşendiğimden PC açıp uzun uzun yazmıyorum, hiçbir modu etiketlemiyorum. Seni De Allah'a havale ediyorum. Ama bu yanlış yoldan dön.

Bayrama gelince... Umarım tüm sevdiklerinle daha nice bayramlar geçirirsin. Sağlıkla kal.

Tartışmak güzeldir... Tadında bırakmak daha da güzeldir. Güzel bir nihayet olsun diye bayrama atıfta bulunmuştum.

Kendinizi bana veya bir başkasına ispat etmenize gerek yok. Kaldı ki kişinin "şöyleyim böyleyim" demesinin bir kıymeti harbiyesi de yok. Ziya Paşa'nın dediği gibi ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. "Sen giderken ben geliyordum" falan bunlar bizim 12-15 yaşındayken kanımızın deli aktığı zamanlarda forumlarda kullandığımız ucube cümlelerdi. O yaşları geçeli çok zaman oldu. Sizler de o yaşlarda değilseniz bunun kullandığınız kelimelere yansıması gerekli "bence". (Eleştiri veya yerme değil kişisel bir kanaat bu). Burası her ne kadar forum olsa ticari bir yanı var. İlişkilerimizin de kurumsal düzeyde ve buna uygun bir ciddiyette olması lazım. Birisi size "siz" diyorsa ve o kişiyi kendinize yakın ve samimi görmüyorsanız sürekli "sen" diye hitap etmeniz hoş olmaz.

Edu education'dan gelen bir kısaltmadır üniversitelerin eğitim kurumlarının kullandığı bir alan adıdır. Dünyanın kahir ekseriyetinde üniversiteler ülke uzantılarının subdomain (alt alan adını) kullanır. Edu.tr, edu.es, edu.it, edu.uk, edu.de ve benzeri. Size göre edu.ülke uzantılı alanların bir kıymeti harbiyesi olmayabilir, bu tezi destekleyen doneler sunarsınız tartışılır ben aksini söylerim tartışılır. Ama kimsenin kimseye itham etme hakkı yok, olmamalı da.

Bayramla nihayetlendirmek istiyorum. Teşekkür ediyor bende sizin ve sevdiklerinizin kurban bayramının sevgi ve mutluluk içerisinde geçmesini diliyorum.