Sürekli olarak yorum hizmeti konularına denk gelip sessiz kalıyordum fakat sorma gereği duydum eskiden yorum hizmetleri Google Maps odaklı iken şu an aklımıza gelebilecek her türlü platformda yorum yapıyoruz diye hizmet veriyor bu arkadaşlar peki bu durumun hiç insanlar bakımından ne kadar olumsuz olabileceğini düşünüyor musunuz?
İnsan bir restorana kafeye gidecek yorumlarına bakıyor normal olarak ne kadar iyiymiş diye gidiyor ve parasıyla rezil olarak dönüyor. Benzer şekilde alışveriş sitelerine yorum yapıyorsunuz arızalı veya kalite bakımından sıfır durumunda ürün satan satıcıları yorum yaparak şişiriyorsunuz ve bu durumda yine alıcı mağdur oluyor.
Bu tarz insanlara yorum yapmıyoruz hocam tarzı çocuk kandırırcasına yorumlar atacak olan varsa atmasın gerçekten bu hizmeti vermeyi 3-5 kuruş kazanacağız diye kendinize yakıştırıyor musunuz?
İnsanlar oradaki yorumlara bakarak ürün veya hizmet alıyor.Yapılmaması gereken durum. İlgili platformların da bundan dolayı memnun olduğunu düşünmüyorum.