apo1221 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ufak bir eleştiri
Bazen öyle yazıyorsunuz ki görende aylık 100 milyon hit alıyorsunuz sanacak, spam bitti özgün yapanlar kazanacak falan demeniz iyi hoş ama saniyorum siz özgün yapmaniza rağmen kazanamayanlar yada az kazananlar kervanındasınız,
Yillarin pinterestcilerine sürekli aynı şeyleri demeniz biraz garip duruyor, R10da 5 yıldır pinterest ile uğraşanlar var, örnek @AlperA.;
eleştiriye açığım, saygılıyım da tam bu gülümseyiş sonrasında uzun uzadıya kendimle, yaptıklarımla ve oluşturduğum altyapılarla alakalı bikaç satır bi şey yazmıştım. sonra dedim, ne gerek var. bırak söylesin, döksün içini. zira geçenlerde başka bi arkadaşla özelde konuşurken bana şunu söyledi. bazen insanları kızdırıyorum ki pek anlatmadıklarıni paylaşsınlar o sinirle, bilerek üstüne gidiyorum. nedense onu hatırladım(sizden alakasız, sizi itham etmeden. sadece hatırladım). sonra dedim, eyvallah de geç.

konu görsel özgünleştirme konusu. yorumlar da bununla alakalı olursa(yorum yazmak şart değil ama yazılacaksa) daha uygun olacaktır. saygılar.