Konu düzenlemesi yaptım. Bayram günü kimseyi üzmek kırmak istemem. Satış yapılacaksa benim yüzümden yapılmazsa da üzülürüm ama ücretsiz olarak vermek hakkım diye görüyorum. Bir çok şey paralı günümüzde geçen gün bir abimiz. Crello 3 aylık kupon kodunu ücretsiz verdi. Crello satışı yapan arkadaşlar vardır forumda neyse kısaca yasaksa kaldırırız.
Hocam
@Backlinkcinet; in dediği gibi arz-talep meselesi. Diyorum ya normalde Shutterstock hesabı ücretsiz ama bir tık zor açılıyor (sanal kart kabul etmiyor, hesap mailini kabul etmiyor vs.) millet de bununla uğraşmak istemiyor neyse parası vereyim direkt kullanayim mantığında. Sizin zaten ücretsiz olan bir şeyin satışını yapanların konularını baltalamanız mantıken imkansız. Alan memnun, satan memnun. Bugün ben dahil bir çok kişiye yardımı oldu bu paylaşımınızın. (Az önce dediğiniz şekilde kendi sınıfımı oluşturdum)
Kendi adıma teşekkür ediyorum, hatta lazımsa Shutterstock hesabı verebilirim size. Değiş-tokuş gibi bir şey olsun neticede bayram günü birbirimize hediye vermiş olalım

Lazımsa lütfen çekinmeden PM atın hemen göndereyim