Backlinkcinet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam işte. Web site yapmak da ücretsiz, ancak kişinin bilgisi yoktur, bilgisi olan birisine işi ücret dahilinde devreder. Site içi seonun hiç bir masrafı yoktur. Fakat masrafı olmayan bu iş için dahi binlerce tl karşılığında çalışan kişiler var. Ki bu hakkını karşı taraf veriyorsa eğer normal bir durum. Burada da bu üyelik için edu üyelik şart ise veya kişinin vakti yok ise ücret dahilinde başkasından hemen alabilir. Ücretsiz bir şeyi ücretle satmak etik değil diye bir şey yok bana göre. Herkes ihtiyacına göre alım yapıyor, gmail açmak da ücretsiz fakat satanlar da alanlar bir hayli fazla. Diyeceğim o ki arz talep meselesi.

Yoksa size bir şey dediğim yok bilgi babında paylaşmışsınız. Elinize sağlık, iyi çalışmalar
hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
deneyelim bakalım, teşekkürler hocam. Shutterstock hesabı satıyorum bende normalde ücretsiz ama bir tık zor açılıyor hesaplar. Bu kanva iyi oldu yaninda promosyon niyetine hediye veririm
Konu düzenlemesi yaptım. Bayram günü kimseyi üzmek kırmak istemem. Satış yapılacaksa benim yüzümden yapılmazsa da üzülürüm ama ücretsiz olarak vermek hakkım diye görüyorum. Bir çok şey paralı günümüzde geçen gün bir abimiz. Crello 3 aylık kupon kodunu ücretsiz verdi. Crello satışı yapan arkadaşlar vardır forumda neyse kısaca yasaksa kaldırırız.