herşey olacağına varır bende çok düşündüm zamanında hani yapmış olsam şuan benim kemiklerim kalmıştı ama o hala işinde gücündeydi.
Ha ne oldu hem kendi ayrıldı hem 2 senedir uğraşıyor.
Sana vereceğim akıl şudurki tecrübeden söylüyorum , giden kadın , terk eden kadın altadan kadın dönmez dönsede hayır gelmez. NE YAPARSAN KENDİNE YAPARSIN AİLENE YAPARSIN.
2 yıldır işleri boşladım mahkeme ifade birde seviyordum ama istemiyordum oda var ne oldu arabam gitti , motosikletim gitti, düğün param vardı gitti ailemle aram bozuldu alkole düştüm çevrem gitti kafayı yiyecek gibiydim hiç bir şekilde ona zarar vermedim unutmak için çabaladım olmayacak dua diye kendime kabul ettirdim.
4 aydır tamamen vazgeçtim kendime bi köpek aldım çok canım sıkıldığında ona sarıldım inan bana onun sana vereceği sevginin 1000 mislini verir. , yürüyüşlerimi arttırdım , alkolü hayatımdan çıkardım , düşünmeyi bıraktım başka çevrelere takıldım arabeskmiş yada vs. müzikleri dinlemedim hiç bir şekilde dinleme zaten. Sana hatırlatacak bir iğne dahi olsa at çöpe gitsin
son kez diyorum ne yaparsan kendine yaparsın , arkandan o değil annen baban kardeşlerin sevdiklerin ağlayacak , Fethiyedeysen oturur çay kahve içeriz kardeşim ama yazdıklarımı iyi oku.