Güzel kardeşim kırdıysam affola benim kızdığım konu olduğu gibi yazmandır abartmaya şişirmeye gerekyok neyse onu yaz.
Kim yazdığın konuyu okursa inandırıcılığı olmadığını anlayacak bunlara gerek yok.
Bak meslektaşımsın gelir giderleri benden iyi bilemezsin.
Şöyle örnek veriyim aldığın işin firesi ve zaiatı en önemlisi maaşlı elemanın sadece maaşını değil sigortası yemeği yolu primi mesaisi agisi vergisi tazminatı kullandığın ekipman ve makinenin yıpranması sana birçok gider sıralaya bilirim.
Bir işi alıp satmak değildir karını belirleyen 1 aylık ve 1 yıllık gelir gidere bölersin güzel kardeşim şimdi sana muhasebe dersi vermiyim.
Nyese fazla münaşakaya gerek yok birdaki konu açacağında dikkatli olursun.
Bu arada kalp kırmaya gerek yok istediğin zaman gel çayımı kahvemi iç tanışalım.
Sana şunuda belirtiyim işten bıkabilirsin ama inan ne iş yaparsan yap gün gelir o iştende bıkacaksın.
Hayat şartları sevsekte sevmesekte bir şekilde işimizi yapmak zorundayız.
ya güzel dostum abicim anlamıyorsun ben dükkan satmıyorum web sitesi satıyorum anlıyormusun senin dükkanındaki elemanı satmıyorum ben web sitesi satıyorum senin mal sahibine ait dükkanı satmıyorum web sitesi satıyorum senin elektrik idaresine olan borcunu satmıyorum web sitesi satıyorum senin muhasebeciye verdiğin aylık parayı satmıyorum web sitesi satıyorum anlıyormusun.???
sana ufacık örnek verdim dijitalcisin madem 10liraya mal ettin dijital baskıyı metresini 70tl ile 90tl arası müşteriye satıyormusun satıyorsun o zaman 1e7 kazanıyorsun en az bu kadar basit.. çayınıda içmeye gelmiyorum saolasın sen sonra onuda zehir zıkkım edersin insana kalsın saol lütfen konudanda uzak dur bir dahada sizinle munakaşa yaşamak istemiyorum. report ettim zaten silinir konu yakında. hayırlı akşamlar.
konuyu okuyan tüm arkadaşlarada şimdiden hayırlı bayramlar dilerim.