Güzel kardeşim bak başlığında 400bin diyorsun açıklamanda kanalı 50tl satıyorsun ama ordada aylık kazanç 400bin diyorsun önce sen bir yazdıklarını oku sonra bir düşün.
Ayrıca ucuza her insan çalışır kimin fiyatı düşükse o iş yapar birde 1 /4 kazanıyorum diyorsun güzel kardeşim sen kendi açtığın konu ve yazıları bir gözden geçir 1-4 dediğin senin kar olmasının imkanı yok nedenlerini saymamı istemezsin mantıken düşündüğünde öyle bir kar oranın olsa sen o işi bırakırmısın dürüstçene cevap ver
100 kar masraf 300bin kar sen kira ödemiyormusun usta mağaşı vermiyormusun firen yokmu giderin yokmu
kardeşim bu sen ol bir başkası olsun bu tarz konu açanlara abartanlara cevabımı veririm. Burda herkez ekmenin peşinde dolandırılma peşinde değil yazdıklarını oku incele özür dileyeceksin
konu başlığı ile yazımdaki farklı evet kabul ediyorum hata söz konusu olmuş bu konuda uyarabilirdiniz beni bende düzeltirdim hemen..
dijital baskı işi sende yapıyorsun inceledim web siteni madem her türlü detaya giriyorsun dijital baskının metre karesinin sana maliyeti nedir? ben söyliyim taş çatlasa abartsak 2 dolar yani 14tl maliyeti var sana sen müşteriye ne kadara satıyorsun bunu en ölüsü 70tl ye satıyorsun yalanmı? demekki neymiş 14tl masrafla 70tl sadece 1 metre kare folyodan kazanıyorsun benmi yalancıyım şimdi?
bunu neden ben dolandırıcıymışımgibi yazıyorsun.
bak usta belki abim yaşında adamsın ben 15 yaşından beri bu işi yapıyorum yaşım 34
bu meslek beni bitirdi nefret ettim montajıdır ustasıdır vs vs. devrettiğim kişide arayıp konuşabilirsin. özelinizden eski firma ismimi ve devrettiğim arkadaşın numarasınıda yazdım size arayın konusun
abartı söz konusu değildir. ben ölüsü geçirdim aylar 30 bin ciro sadece istoç tabela kelimesinden alıyorum. kötü geçen pandemide abartmıyorum 2 ayda sadece istoçtan 150bin lira cebimize para girmiştir bizim.
benim maddi sorunumda yok meslek beni bitirdi anlıyormusun satma sebebim bu.
bence siz gerçekten kul hakkından korksanız bana bu şekilde davranmazdınız