Alıntı : Sitenin aylık getirisi: telefon aranması ile maps ve siteden 400bin TL
Yukarıdaki yazıyı ben yazmadım ve ayrıca profesyonel bir reklamcı olarakta firmayı inceledim araştırdım aylık bile sadece siteden 40 bin tl getirisi olduğunu ıspatlayamaz gösteremez.
Nedenlerine açıklıyım sizlere dostlar.
Bakın eski şirketim 2018 de iflas etti nedeni çok aşırı hızlı bir şekilde şirketim 5 katı büyümüştü büyüme demek alan, personel sayısı ve makineler anlamına gelir bizim sektörde bende orantısız büyüdüğümden finans bilgim fazla olmadığından gelir gideri denkleştiremedim. Ataşehir burgerking bağazasını yaptığım mimarlık firması iflas etti çekimi ödeyemedi yazdırdı mecbur ben ödemek zorunda kaldım onu ödedim ertesi güne kendi çekim vardı ve parayı denkleştiremedim çekim yazıldı 1 hafta içinde bütün bankalar heaplarıma bloke koydu doğol olarak iflas ettim.
icraya verdiğim firmalardan bazıları reina - galatasaray adası suada - batman sarıgül inşaat - vb. gibi 9 firma halen icralıktır. dünya devi olan ve türkiyenin tav havaalanları bünyesinde barındıran akfen holdinglede mahkemelik oldum tam 11 ay sonra ödememizi alabildik.
Çoğu dev firmalarla iyi kötü işlerim oldu bakın benim demek istediğim ben çocukluğumdan beri iş hayatındayım
40 bin tl iş yapması içinde bir ekibi kadrosu alanı sizlere çok şeyler örneklerimde buda zor be kardeşim.
Mantıken konusunu bir okuyun 1 e 4 kazanıyorum demesi tuhaf değilmi.
açık hava rekalmcılık alanında tam 5 yıl boyunca tabela, araç kaplama, araç giydirme, dijital baskı, stand, fuar stand, fuar, kapı isimliği, totem tabela, çatı tabelası, cephe tabelası, ve sayamadığım 100 lerce kelime google aramalarında ilk sayda ilk 3 den beni kimse düşüremedi. çünkü 35 bin makale ve tanıtım yazılarım vardı a-b-c clas kendime ait 130 adet sitelerim sosyal medyalarım ve niceleri.
Ben yıllarımı verdim bu işe bu piyasada öyle baba yiğit delikanlı 1/4 kazanan ne gördüm ne şahit oldum
He şu var kıldır kıcık diye adlandırdığımız işlerde sadece o rakamları kazanabilirler.
Bu arada arkadaş maliyet çıkarmayı bilse 1bin tele maliyete 4bin e satıyorsun demesinede çok şaşırdım bu kişi ozaman kira ödemiyor maaş vermiyor elektirik su doğalgaz araç masrafı spotaj vergi vb gibi hiç birşey ödemiyor maliyeti 1 bin tl bir düşünün derim
başlıkta senelik yazmışım konuda aylık yazılmış bir yazım hatası var aylık değil senelik cirodur..
gelelim asıl meseleye
senelik yani 12 ayda bir reklam firması olarak 300tl ciro yapamıyorsan ölmen lazımdır!
kar demiyorum iyi oku ciro yazmışım başlığa okuman yazman yokmu senin?
300bin tl zaten 100bin tl si işin malzeme maliyetidir.
100bin tl si ustalar kira elekt. su vs vs vs dir.
100bin tl sen iş veren olarak kazanamıyorsan yaşama öl daha iyi.
neyin kafasını yaşıyorsunuz bilemiyorum bu site ile 2 senedir milyon ciro yapıldı sana bunu ıspatlamak zorunda değilim he alıcıysan buyur gel kesilen faturaları irsaliyeleri dökümanları size gösterelim.
bu site sadece
istoç tabela her ay en ölüsü 20 30 bin liralık iş alıyor.
istoç
ajansbu ile bilboard reklamlarında anlaşmalıyız bilip bilmeden konuşmayın.
asıl firma ismim farklıdır ve devrettim asıl firmamı telden ararsan firma ismimide veririm sana devrettiğim firmayı ortağıma devrettim ve mesleği bıraktım.
sana birşey ıspatlamak zorunda değilim he benim yalanım yok mubarek bayram arefesi sana hakkımıda helal etmiyorum yalancıda sensin!
sen benim 1 ay evvel açtığım konuyu yememiş içmemiş kafana göre yazmışsın.
sitemide zaten bir arkadaşıma bıraktım mesleği bıraktığım için o kullanıyor şimdi git kendi çöplüğünde öt lütfen insanların ekmeğiylede oynama.
umarım anlamışsındır sakın konuma bir daha yazma zaten moderatöre bildirdim silsin diye.
ben bu konuyu yazdığımı unuttum bile nerden buldunda cıkardın konuyu onuda anlamamıştım.
konuma yazma dedim çünkü gerçekten günaha girmek ve banlanmak istemem senin yüzünden.
not: site devredilmiştir. satılık değildir. eski ilandır. arkadaşın canı sıkılmış kafasına göre yaşıyor işte ne desem bilemedim..
ve sana bir teklifim var ben kendime ve siteme güveniyorum
ajans değilsen üretim yapıyorsan ve bu işi gercekten biliyorsan
hesabı kitabı kendin tut aylık en kötü 50bin lira ciroluk işi sana yolliyim
50bin liranın altında kalırsa cirom ben para istemıyorum
ama 50bin ve üstü olursa kalan kar ın yarısını alırım senden, madem kendine cok güveniyorsun bende güveniyorum çalışmak istermisin bu şekilde benimle?
hodri meydan buradaki herkezde şahit olsun?? cevap bekliyorum