1- Youtube tecrübem olmadı ama bir reklam planlaması yapmıştım, youtube üzerinden çok net hedeflemeler yapabiliyorsun oyun izleyenler, gamerler felan vs gibi normal hedef kitle yapabilirsin birde kanal hedeflemesi yapabiliyorsun yani bu kanallarda reklamın yayınlanıyor. Oyun kanalını oyun izleyen bir kanalda reklamını yapmak bence çok doğru olur gibime geliyor.
2- Youtube üzerinden optimizasoyonu yaptığın ayarlara göre dikkat etmelisin yani şuan ne ayarı yaptığını bilmeden nasıl optimizasyon yapıcaksın bir şey söylemem yanlış olur.Kaçak cevap vermek istemezdim ama malesef

3- Ads üzerinden her türlü sektörde çok güzel dönüşümler aldım kanalıda (kanalın içeriğinin kalitesine güveniyorsan) dönüşüm alırsın net bir biçimde ama bu bütçene de bağlı açıkçası.
4- Benimde bir gamerlık geçmişim var o yüzden bence güzel hafif komikli ve güzel yeteneklerini gösterdiğin oyun anlarından ufak ve hızlı bir clip yaparsan daha güzel olur çünkü senin reklamının görüneceği süre zaten 5 saniye felan olacak sonra geçicekler öyle olmasa bile reklam diye hemen geçmeye çalışıyorlar orada normal bir videonun sıkıcı bir anı yerine güzel bir clipin eğlenceli hali daha güzel olur
-Umarım istediğin gibi olur

Kolay gelsin çalışmalar