ykbweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle 10 aylık üye değilim üyeliğim 10 yılı geçti... Kanıt aşağıda

https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...bildirimi.html

Olay üyelik yaşıma geldiyse kendini savunacak bir argumanın kalmadı demektir. Ki emin ol ben bu işlerle uğraşırken belki sen bu sektörden haberdar bile değildin ÜYELİK YAŞININ NİR ÖNEMİ DE YOK ZATEN

Bak dostum. Sana son kez anlatıyorum. Ne olur anla...

Diyelim ki edu.it domaini sende. Bu domain sıfır reg ise sıfır reg edilen xxx.it domaininden hiçbir farkı YOK. Ne domain hiyerarşisinden haberdarsın, ne seoya hakimsin. Ama lütfen "mış gibi" yapma. Yakışmıyor.

Konuyu ilk okurken iyi niyetli ama yanlış yolda biri olduğunu düşünüyordum. Şuan ise kötü niyetli olduğundan eminim.

Elindeki edu.ws alan adı ile sadece sınırsız drive açarsın. Başka da bir işe yaramaz. ÇÜNKÜ ARKASINDA BİR ÜNİVERSİTE YOK.

Şimdi sen diyorsunki "ben edu uzantılı olmayan bir domain edu süsü vereceğim, yiyenlere edu diye satacağım, ama kimse de sesini çıkarmayacak" yok öyle dava...

Domainin edu değil. 3 karakterli herhangi bir domain. Ha belki çalışır çabalar wikipedia gibi bir şey yaparsın. Bunu bilemem. Yolun açık olsun. Ama sen bir edu hizmet sağlayıcısı DEĞİLSİN.
Kişinin kullandığı kelimeler takındığı üslub gerek r10 yaşını gerek ise de gerçek yaşını ortaya koyuyor, gerisi laf-i guzaf.

Google, eğitim kurumu olarak görmediği hiçbir alan adına Gsuite egitim süresiz lisans vermez. Konularimizda Google Adminde yer alan süresiz lisans gorselimiz var şimdi mobildeyim buraya atamıyorum. N'eylersiniz Google dahi sizin kadar zeki değil.

Gönül kiranlari kem söz diyenleri havale ettik yüce bir merciye...