muhendis_bahadi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görüşünüze saygı duyuyorum hatalarım malesef var olmasa başarılı olabilirdim
Ben sadece profesyonellerin bu işi para ile satmak yerine birinin de hayatta başarıya ulaşması için burada ücretsiz profesyonel eğitim vermelerini isterdim
Tamam insanların için de nankör çok malesef ama şuna da eminim bizim içimiz de hakkaniyetli vefa bilen insanımız da çok
Hocam profesyonel adamlar genelde kendi yöntemlerini geliştirip kazançlarını katlıyorlar. Eğer size birisi eğitim satıyorsa artık voleyi vurmuş üstüne bir vole de sizden vurmak istiyordur. Genelde böyledir. Kesinlikle de asıl işine yarayan yöntemleri sizinle paylaşmazlar.

Siz kendi açınızdan düşünün artık günlük 1k-2k kazanıyorsunuz o kadar sistem geliştirmişsiniz vs. Gidip satar mısınız bunu? Satmazsınız. Neden çünkü bunun değeri o kadar yüksek ki kimse karşılayamaz.

Ama mesela günlük 200 lira kazanan ve standart şeyleri uygulayan birisi zaten sistemini heba etmeyeceği için bilgilerini paylaşır elinden geldiğince.

Tamamen bu miktarları örnek veriyorum anlatabilmek adına.

Ek olarak önceden ufak masraflarla büyük paralar kazanılıyordu ama artık öyle bir şey yok. Yine söylüyorum Pinterest kategorisinde size gereken bilgi defalarca anlatıldı. Günlük 1k-2k değil 200 kazanın bir sonra zaten kendinizi geliştirir o miktarı kat kat artırırsınız. Sonra da size neden anlatılmadığını anlarsınız zaten.

İyi günler dilerim.