Merhabalar, bu sene TYT'de 150k sıralama yaptım fakat AYT 307k geldi tam baraja denk gelmişim mühendislik seçemiyorum. 2. yılımdı bir daha hazırlanamayacağım büyük ihtimalle. Bütün programcılıklar geliyor eksiksiz. Özel bir üniye gitmektense Marmaraya gitmem daha doğru olur diye düşündüm. Özel üniversitede parasını verip 1 milyon sıralama yapan kalem oynatmayan adamla aynı sınıfta okuyacağım. Karantina olmasa hazırlanma sürecim çok iyi gidiyordu ama işte böyle oldu yapacak bir şey yok.

DGS ile geçiş yapacağım kesin olarak 4 yıllığa, okul eğitimiyle kalmayacağım tabii ki ben sadece boş gezmek istemediğim için alanımla ilgili bir şey okumak istiyorum. Senelerdir web alanında da geliştirdim kendimi hala da geliştireceğim bu süreçte.

Marmara Üniversitesinde okumakla evime 15dk uzakta olan Ostim Teknik Üniversitesinde (Ankara) okumak arasında kaldım çok bir şey fark eder mi sizce? Bahsettiğim teknik üniversite de geçen yıl açıldı sanayinin içinde teknokentleri var iyi geliştiriyorlar öğrencileri fakat dediğim gibi hem özelde hem de okulla alakası olmayan kişilerle okumak fikri cazip gelmiyor.