ykbweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Biraz daha konuşursak sanırım kendini rektör ilan edeceksiniz? Nereden akredite bir kurumumuz var? Paylaşırmısınız? Hangi üniversite var bu işin arkasında?

Bakın dilim varmıyor söylemeye ama zorla söyletecesiniz. Sattığınız bir edu hizmeti değil. Sıradan bir domain. Ve edu diye başlık açıyorsunuz... Yaptığınız işin adını lütfen siz koyun...

Edu.xx ile biten birçok alan adı alınabilir boşta ise. Sizin geçtiğiniz yollardan geçtik hocam. En son on binlerce USD yatırım yaptık bu işe...

Siz cidden beni bu işi bilmeyen herhangi biri sanıyorsunuz. Beni bu forumda (hangi domainleri alabilirim, elimde neler var v.s.) en iyi @Sadraf; bilir. Ona sorabilirsiniz...

Bu arada yaptığınızı iddia ettiğiniz deneylerin sonuçlarını da merakla bekliyorum. Lütfen beni etiketleyin konu açtığınızda.

Ayrıca bu domain ile edu domain ve mail konusu açmananızı da tekrar tavsiye ederim.

Konu çok uzadı... Cidden size başarılar dilerim.
Seviye düşmeye başladı ve buna üzüldüm. Çok safım ki gerçekten iyi niyetle bir şeyler paylaşmak istediğinizi düşündüm, yanılmışım.

O kadar tutarsız ve saygısız bir yaklaşım ki. EDU.XX Edu değilmiş, söylemeye diliniz varmıyormuş.

EDU.XX edu'nun alt alanıdır, neye inanmak istiyorsanız ona inanın. Ben her şeyden önce saygı ve samimiyete ehemmiyet veririm

Madem EDU.xx peynir ekmek gibi satılıyor ve sizde reis-ül domainsiniz lütfen satış konunuzu açın, ilk satın alan ben olacağım çünkü ben EDU.XX'i değerli buluyorum. Fikrimi ifade etmek için sizden icazet almam gerekmiyor değil mi?

Yönetime hitaben açılmış bir konu bu, başkası olsa "konumu baltalıyor" diye report ederdi ama saatlerdir sizi dinliyor, okuyor ve cevap veriyorum, şimdi kakmış neyle itham etmeye çalışıyorsunuz.

Çok yazık. Mümkünse herkes bildiği yoldan ilerlesin.