​​​​
BilWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke yazdıklarımızı okusanız

Aynı gün .COM kayıt ettim WP kurdum ve yine aynı günlerde edu.xx kaydettim WP kurdum ve izlemeye başladım. Arada dağlar kadar fark var verileri paylaşacağım diyorum ama hala edu.xx diğer domainlerden farkı yok diyorsunuz

İlk gelen alır prensibini yanlış tanımladınız. Misal ykwebsitesi.com boştaysa girerim dakikalar içerisinde alırım. Ama Avrupa ve Amerika ülkelerinde bir EDU.XX domaini almak için akredite olduğunu ispat etmeniz gereklidir. Sanırım EDU.XX amiyane tabirle peynir etmek gibi verilmez.

Önceden bir EDU.XX domaininiz oldu mu, bu söyledikleriniz tecrübeye mi dayalı acaba?
Biraz daha konuşursak sanırım kendini rektör ilan edeceksiniz? Nereden akredite bir kurumumuz var? Paylaşırmısınız? Hangi üniversite var bu işin arkasında?

Bakın dilim varmıyor söylemeye ama zorla söyletecesiniz. Sattığınız bir edu hizmeti değil. Sıradan bir domain. Ve edu diye başlık açıyorsunuz... Yaptığınız işin adını lütfen siz koyun...

Edu.xx ile biten birçok alan adı alınabilir boşta ise. Sizin geçtiğiniz yollardan geçtik hocam. En son on binlerce USD yatırım yaptık bu işe...

Siz cidden beni bu işi bilmeyen herhangi biri sanıyorsunuz. Beni bu forumda (hangi domainleri alabilirim, elimde neler var v.s.) en iyi @Sadraf; bilir. Ona sorabilirsiniz...

Bu arada yaptığınızı iddia ettiğiniz deneylerin sonuçlarını da merakla bekliyorum. Lütfen beni etiketleyin konu açtığınızda.

Ayrıca bu domain ile edu domain ve mail konusu açmananızı da tekrar tavsiye ederim.

Konu çok uzadı... Cidden size başarılar dilerim.