TheYoda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstadlar
Taksicilerin %90 şoför günlük 150 200 anca kurtarıyorlar
Bazen cepten veriyorlar kazanç yapamayınca plaka sahibine o yüzden bazı konuların içini bilmeden
Esnaf abileri kardesleri kötülemeyelim.
Müsait değilim olsam yazardım lakin o çalışanlar günlük
100 TL kazanmak için hele ki gececi şoförler canı Allah'a emanet çalışıyorlar çok görmeyin onların isteklerini
Saygı ve sevgilerimle
TheOrder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sipariş verdiğin yemek dökülmüş geldiğinde ya tamam bu kurye az para kazanıyor o yüzden idare edelim dediğimiz gün taksiciyi de idare ederiz. Birbirlerinin arkasından sallarlar. ş.refsiz seni nasıl alıp götürmez ordan oraya diye.

Bir kere en büyük hata nereye gideceksin abi sorusu...Taksicinin yolcu seçme hakkı varsa benimde taksicilerin dışında alternetif seçme hakkım vardır. Paşalarım ne derse o olacak ne güzel istanbul be.
İlk @TheYoda; 'nın yorumunu okudum haklı dedim, olayın iç yüzünü, o insanların neler yaşadığını bilmeden konuşmamak lazım dedim ama ikinci olarak @TheOrder; 'ın düşüncesini okuyunca neden bizim seçme hakkımız yok diye düşündüm, taksiciler devlete vergi ödüyor, martı'da ödüyorsa bence sorun olmamalı, eğer martı devlete vergi ödemeden, halkın verdiği parayla yapılan yolda para kazanıyorsa bence taksiciler haklı, benim bir marketim var, manavda ben karpuz satıyorum ve devlete vergimi ödüyorum ama birisi doldurmuş kamyonete karpuzları sokak sokak gezip karpuz satıyor ve vergi vermiyorsa onu zabıtalara şikayet etme hakkım var, bir yerde adaletsizlik varsa herkes hakkını aramalıdır diye düşünüyorum.