@Dursun05; Yaşım henüz 19, karşısına çıkmak için erken diye düşünüyorum. Ek olarak ben bu konuyu, ilerleyen yıllar için ön hazırlık olarak açtım. Aklımda fikir, ve sizlerden gelen değerli görüşler bulunsun diye
@Volg;

dikkat iyidir
@Protex; hocam sözlerinizle dövdünüz bizi

. Şaka bir yana, bizim ilişkiyi bilen bilir. Ben burada tek bir cümlelik özet geçtim. Emin olun, düşündüğünüz, ifade etiğiniz kişiler grubunda ilgi, alakam olmaz. Tabii burası, bir nevi sosyal mecra. Yanlış anlaşıma veyahut, yanlış tanınma olabilir. Saygı duyarım. Yorumunuz için de teşekkürler
@alaboru; Kesinlikle hocam dediğiniz gibi

, ek olarak bence de akışına bırakmak en iyisi olacak gibi.
@TheYoda; Gerçekten sevgi var hocam. Ama sevdiğim kıız tehlikeye atmamak için, kendimi bir başkası değil ben tutuyorum
@F3rh4t; Nasıl tabir edeyim hocam

. Teşekkürler
@dogantuysuz;Birçok hocamdan, ve benimde en çok içime yatan düşünce bu yönde hocam. Olması gerekende bu olacak diye düşünüyorum artık. Teşekkürler
@BiELOF;Kesinlikle öyle hocam. Babasının izni olmadığından dolayı, zaten birçok konuda aramıza mesafe koyduk. Ben burada her detayı vermedim. Üstü kapalı geçtim. Yanii o konuda yanlış anlaşılma olmasın. Babasının rızası olana kadar, aramızda bir mesafe mevcut olacaktır.
@HasanCem;Allah bağışlasın hocam. Bir kız babası olarak, görüşünüzü bu işe kalkışmadan önce almak güzel oldu

Teşekkürler .