sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnternetten btk ya başvur meeletiyorlar
https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/tsys/giris.html
Başvurdum hocam afedersiniz ama bir laf var ev sahibi ile hırsız ortak olunca izlere rastlanmaz
Yani başvurdum çoğu kez de onlar da iletişim numaraları verdi arıyorum çaldığı gibi kapanıyor

Birde bundan 1 ay önce Vodafone de beni engellemeye koymuştu heralde arıyordum hattan düşüyor du başka hattan arıyordum bağlanıyorum o hattan müşteri numaramı girerek denedim gene hattan atıyordu beni bildiğiniz milleti *********

turbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu internet servis sağlayıcıları içinde bir yasal düenleme yapılması şart. Malesef cayma bedelını ödemek zorundasın. sonrasında btk yada Tüketici Hakem Heyetlerine basvuru yapabilirsin. Son olarak direk dolan....cılık şuçlamasıyla mahkemeye verebilirsin ama kendini iyi bir avukat ile, iyi savunman gerekli. Tazminat bile alabilirsin kullanamadıgın ve madur oldugunu ispatlarsan.

Hocam görüştüm avukatımla belgeli bir şekilde zararın olmasa zor dedi kazancın belgelisi olur da zararın belgelisi nerde görülmüş kasko ya da sigorta değildir kaza ya da doğal affet gibi durumda zarar gösterelim