Herkese iyi günler! Bugün panelime üye olan herkes adına 300TL Panel Bakiyesi çekilişi yapıyorum. Hem güzel bir çekiliş olur hem de bayram öncesi kısa sürede bu kadar büyümemizi sağlayan siz değerli üyelere biraz da olsa işlerinde ya da satışlarında en azından sosyal medya kısmında yardımcı olmasını umuyorum. Panele eklenecek bakiyelerinizi 1000'den fazla serviste dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz.
Ödüller: 1 Kişiye 100TL Oaksmm Bakiyesi
2 Kişiye 50TL Oaksmm Bakiyesi
2 Kişiye 20TL Oaksmm Bakiyesi
4 Kişiye 10TL Oaksmm Bakiyesi
4 Kişiye 5TL Oaksmm Bakiyesi
Bu çekiliş bakiyeleri sayesinde de siz değerli üyelere panelimdeki servislerin kalitelerini hızlarını farklı kişilere göstermiş olacağım. Bir daha başka panel kullanmanıza gerek kalmadığını da görmüş olacaksınız (:
Toplam 13 kişiye bakiye ödülü verilecektir. Sonuçları üyelerden random number uygulaması ile 31 Temmuz 23:59'da seçilip (konudaki yorum numaranıza göre), sonuçları bu konuda paylaştıktan sonra üyelerin bakiyelerine eklenecektir. Tek yapmanız gereken kullananlar için bir geri dönüşle yoruma katıldım yazmanız (örn: servisler çok hızlı - katıldım). Herkesin 1 yorum hakkı vardır. 1'den fazla yorum yaptıysanız yeni numara seçilecektir.
Sorularınız için 7/24 Whatsapp Destek: BURAYA TIKLA Panel konum ve referanslarım: https://www.r10.net/instagram/242924...k-11088-a.html Herkese bol şans (: Oaksmm.com
Random number generator'le sırayla sayıları çekiyorum ilk mesaj 2 son mesaj 120 olarak alındı. Önce kazanan numaraları ekleyeceğim sonra kimler olduğuna bakım kişileri etiketleyeceğim.
100TL Oaksmm Bakiyesi 75. yorum @chavo; 50TL Oaksmm Bakiyesi 80 ve 107. yorumlar @Alperenyld; @AdanaWeb; 20TL Oaksmm Bakiyesi 3 ve 74. yorumlar @Cooper34; @brkcnklm; 10TL Oaksmm Bakiyesi 55, 22, 38, 41. yorumlar @berk3306; @msn560; @Sercan41; @hibravez; 5TL Oaksmm Bakiyesi 24, 7, 101, 96. yorumlar @CAR1SSMa; @rahmia; @amcu11; @baskiworld; Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun, r10'dan özel mesajdan paneldeki isimleriniz atın bakiyelerinizi ekleyeyim. Güvenlik için r10 dışında başka bi platformdan mesaj atanlara eklenmeyecektir. Teşekkürler..