İhbarname geldiği süre ile bu rakamların çıkartıldığı tarih arasında ne kadar süre geçti ? İlk görüşmeye çağırdığında gitmiş miydin ? Sonuçlanan işlemlerin çoğunda vergi ve cezalar dahil kazancın yarısına yada biraz daha üstüne denk geldiğini söylüyorlar . 150k kazanca 300k ödeme çıkartmaları çok saçma olmuş . Gideri belgeyle ispatlamasan bile belli bir oranda gider kabul etmeleri gerekli diye biliyorum . Sen %50 dersin ama o %20 30 gibi kabul edebilir ama bu kazancı hiç gidersiz kazanmışsın gider girmeyeceğiz derlerse dava aç öyle bir şey olamaz çünkü gidersiz kazanç hangi sektörde var havadan para yağmıyor ya .
hocam KDV ve gelir vergisi eklenmiş, bunlara özel usulsüzlük cezaları eklenmiş, ve müfettiş hızını alamamış 1 kat vergi ziyai cezası eklemiş. böylece bankaya gelen 150k paraya 310k toplam ödeme çıkmış. gittim bunu nasıl öderim ödeyemem diye derdimi anlatayım dedim hiç dinlemediler bile komisyon böyle karar vermiş istersen tekrar komisyona başvuru ama yüzde 10 ile 20 arası bir indirimi ancak olur fazlasını bekleme dediler. tek yol dava açmak